JODEN EN EVANGELISCHE CHRISTENEN ANTWOORDEN OP GEWELD MET VREDESBOODSCHAP.

Na de gruwelijke gebeurtenissen van afgelopen zaterdag aan het Joodse museum waarbij een man 4 mensen in koelen bloede neerschoot, is de boodschap van VREDE, SHALOM, SALAAM, PEACE, PAIX actueler dan ooit!

Evangelische christenen en de Joodse gemeenschap slaan de handen opnieuw in elkaar op basis van hun gemeenschappelijke geloofswortels en willen op geweld en terreur antwoorden met een boodschap van vrede.

Na het grote succes van de vorige edities van het Vredesfestival wordt dit initiatief verdergezet. Op 1 juni 2014 is het Spanjeplein in Brussel (tussen het Centraal Station en de Grote Markt) de plaats om samen achter deze boodschap te staan.

Van 14:00 tot 18:00 uur is er in de openlucht, in een aantal tenten en aan diverse stands een doorlopend en gevarieerd programma met o.a. gospel- en Israëlische muziek, cultuur, toespraken, lectuur, hapjes uit de Joodse keuken; aldus voor alle zintuigen wat wils en voor iedereen vrij toegankelijk. Op het programma staat onder meer een optreden van de jonge zanger Raphaël Rozenfeld, die onlangs meedeed aan “The Voice”.

Het Vredesfestival is een gezamenlijk initiatief van de Belgische Coalitie voor Israël, ORT Belgium, Koinonia Ministries, Beautiful Israël, Anet, Christenen voor Israël.

Voor meer informatie kunt u terecht op shalom@koinonia.be of +32 (0) 486 25 24 04